Mål og Visjon

Været har en betydelig innflytelse på samfunnet og økonomien. Det er stort behov for værinformasjon hjemme og ute, særlig når man planlegger friluftsaktiviteter.  
Pålitelig værinformasjon kan redde liv i ekstreme værforhold. MeteoVistas mål og visjon er klart definert. Sammen med våre ambisjoner danner de grunnlaget for vår profesjonelle holdning og gir oss glede i å utføre vårt daglig arbeid.

1. Visjon

MeteoVista tror på og er inspirert av følgende eksterne utviklinger:

 • Klimaendring
  Klimaet forandrer. Ekstreme værforhold oppstår oftere. Samfunnet blir stadig mer avhengig av været.
 • Økende bruk av internett
  Over 80% av britiske hjem har nå tilgang til internett. Bruk av internett og av internett-teknologi fortsetter å  øke gjennom hele Europa i de kommende årene.
 • Kvalitet på og tilgjengelighet av værinformasjon
  Tilgjengeligheten av værinformasjon fortsetter å øke i de kommende årene. Nasjonale værselskap utvikler stadig mer kunnskaper og de gjør disse kunnskapene og data stadig mer tilgjengelige.
 • Økende behov for informasjon
  Risikostyring blir stadig et viktigere instrument innenfor forretningsstyring. Været er en viktig faktor som kan påvirke forretningsresultater og som kan noen ganger være en stor risiko. 
 • Mangel på personale
  På grunn av en aldrende befolkning skal arbeidsbefolkningen avta i de kommende årene. Vidttrekkende automatisering og bruk av de nyeste internett-teknologiene er nødvendig til å optimalt bruke tilgjengelige data og kunnskaper om været.
  Ut fra denne visjonen har Meteovista valgt et mål og hensikter som hjelper Meteovista med å realisere sine ambisjoner.

2. Mål

MeteoVista ønsker å gi alle pålitelig værinformasjon gjennom internett.

3. Ambisjon

MeteoVistas ambisjon er å bli det største internettforlag for værinformasjon i Europa.

4. Hensikter

De fem mest viktige hensikter for MeteoVista til å kunne realisere sin ambisjon er:

 • MeteoVista er ærgjerrig. Vekst er det mest viktige for MeteoVista. Vi vil realisere en årlig omsetningsvekst på minst 25%. MeteoVista vil utnytte hver anledning og gjøre sitt ytterste til å maksimere denne veksten.
 • MeteoVista har til hensikt å være et finansielt sunt selskap. Dette er nødvendig for å kunne tilby våre brukere kontinuitet og kontinuerlig kvalitetsforbedring.
 • MeteoVista har til hensikt å være en god arbeidsgiver som tilbyr sine  arbeidere en utfordrende jobb med passende belønning.
 • Tilgjengelige og raske nettsider, også under ekstreme værforhold. Et værselskap som er kunderettet, understøttende og som tilbyr utfyllende  servicer døgnet rundt.
 • Pålitelig værinformasjon som kan hjelpe våre brukere til å planlegge sine aktiviteter. I tillegg til dette arbeider MeteoVista med å stadig forbedre værinformasjon.
Du bruker en nettleser som vi dessverre ikke støtter (ennå)
Meteovista fungerer bedre når du bruker en av disse nettleserne: Internet Explorer 8 eller 9, eller Firefox 8 eller 9.
Velg en nettleser her og last ned gratis.